Forside > Hvorfor delta?

Hvorfor delta?


Salg, innkjøp, samspill og profilering. Mulighetene er mange og spillerommet er stort. Man får alltid verdi ut av slike møter!


Hele 12 møter med 12 ulike bedrifter på én og samme arbeidsdag vil garantert by på mange gode muligheter. Her ser vi nærmere på noen av dem:

 

SALG OG INNKJØP

MøreBørsen er først og fremst en handelsdag for og mellom lokalt næringsliv, representert ved bedriftsledere i rett modus. Vær konkret og målrettet, still med et åpent sinn, og husk at gode innkjøp også er god butikk.

 

SYNERGIER OG SAMARBEID

Kan dere gjøre noe sammen eller for hverandre? Identifiser potensielle kunder gjennom kvalitetssikrede leads og referanser. Handel oppstår vel så ofte indirekte, som direkte. Spill hverandre gode!

 

PROFILERING OG PERSONLIGGJØRING

Plasser dere tydeligere på kartet ved å gi bedriften et ansikt utad. Folk flest har en sterk tendens til å gjøre forretninger med de man kjenner fra før, eller de man har fått anbefalt av venner og bekjente.

 

RELASJONS- OG NETTVERKSBYGGING

Undervurder aldri relasjonens kraft! I løpet av dagen vil du bli bedre kjent med mange likesinnede næringsdrivende og, ikke minst, de med deg. Det viktigste er ikke hvor mange du kjenner, men hvor mange som kjenner deg.

- Man får alltid verdi ut av slike møter!

Les også: Slik fungerer MøreBørsen

OPTIMALE FORHOLD:

- Slipp å ta kalde telefoner
- Velg bedrifter du selv vil møte
- Møt beslutningstakere i rett modus
- Gjennomfør hele 12 møter på én dag
- Reis hjem med veldig god samvittighet!

Benytt anledningen, grip mulighetene og delta på årets mest effektive arbeidsdag!

UTSOLGT ALLE ÅR - SIKRE DEG BILLETT NÅ!

Meld deg på NÅ!
Spar kr 2.000,-

(EarlyBird kr 5.900 / Ordinært kr 7.900)

START PÅMELDING HER: